بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

 مهران
 ۲۰ خرداد ۱۳۹۸
 2 views
 بدون دیدگاه

  • سوپ جوجه و نودل خامه‌ای سریع و آسان تهیه می‌شود. این سوپ با مرغ ریش ریش، نودل فنری و سبزیجات تهیه می‌شود.

    برترین‌ها: سوپ جوجه و نودل خامه‌ای سریع و آسان تهیه می‌شود. این سوپ با مرغ ریش ریش، نودل فنری و سبزیجات تهیه می‌شود. این سوپ خوشمزه و سالم است که هر کسی با هر مشکلی می‌تواند آن را بخورد. این سوپ را می‌توان با نان سرو کرد. سوپ جوجه انواع مختلفی دارد و سوپ جوجه یکی از آنهاست که هم خوشمزه است و هم خوش ظاهر. مواد تشکیل دهنده سوپ همان‌هایی هستند که برای اغلب سوپ‌ها استفاده می‌کنیم. شما می‌توانید از این سوپ در مهمانیهایتان هم استفاده کنید.

    آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

    مواد لازم:

    • آب مرغ: ۶ پیمانه
    • آب: ۵ پیمانه
    • نمک: ۱ قاشق چایخوری
    • بالای ران مرغ: ۳ تا ۴ تکه
    • هویج: ۲ تا ۳ عدد رنده شده (۱ عدد حلقه‌ای)
    • ساقه کرفس: ۲ شاخه متوسط
    • پاستا: ۲ پیمانه (مدل روتینی یا نوع مورد علاقه)
    • ذرت: ۱ پیمانه
    • کره: ۴ قاشق غذاخوری
    • آرد: ۱/۳ پیمانه
    • خامه صبحانه: ۱/۲ پیمانه
    • شوید تازه یا فریز شده: ۳ قاشق غذاخوری
    • ادویه: ۱ قاشق چایخوری

    آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

    طرز تهیه:

    ۱. در یک قابلمه مخصوص سوپ (قابلمه مرتفع)، ۶ پیمانه آب مرغ را با ۵ پیمانه آب و ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید. آن را به جوش برسانید سپس ران‌های مرغ را اضافه کنید (نیازی به گرفتن چربی آن‌ها نیست) و به مدت ۲۰ دقیقه بدون در آن را بجوشانید. هر چیزی که روی سطح می‌آید را دور بریزید. به هنگام پختن مرغها، مرحله دوم را انجام دهید.

    آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

    ۲. یک ماهیتابه عریض را روی شعله متوسط گاز بگذارید و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. پیاز را افزوده و تفت دهید تا نرم شود. به مدت ۵ دقیقه سپس گرما را بیشتر کنید و هویج رنده شده، کرفس ریز شده را افزوده و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید، بهم بزنید تا زمانی که نرم و طلایی شود سپس آن را داخل قابلمه سوپ بریزید.

    آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

    ۳. قبل از ریختن مواد مرحله دوم، مرغ‌های پخته را از قابلمه درآورید و بگذارید خنک شوند تا بتوانید به راحتی آن‌ها را ریش ریش کنید. چربی و استخوان آن‌ها را دور بریزید. مرغ ریش ریش شده را بعدا توی قابمله بریزید این معمولا بعد از مرحله ۴ انجام می‌گیرد.

    آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

    ۴. ۲ پیمانه پاستا، هویج حلقه حلقه شده و ذرت را داخل قابلمه بریزید و به پختن آن‌ها به مدت ۱۵ دقیقه ادامه دهید البته با حرارت و جوش پایین، تا زمانی که به نرمی مورد نظر برسند. می‌توانید هر گونه چربی اضافی را از روی سطح آن جمع کنید تا سوپتان سبک و کم چرب باشد.

    آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

    ۵. در یک ماهیتابه گود روی حرارت متوسط، ۴ قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید سپس با ۱/۳ پیمانه آرد مخلوط کنید و مرتب بهم بزنید به مدت ۱ تا ۲ دقیقه یا تا زمانی که به میزان جزئی طلایی شود. ۱ پیمانه آب داغ از دخل سوپ بردارید و داخل مخلوط آرد بریزید، خوب بهم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود سپس ۱/۲ پیمانه خامه را اضافه کنید و مخلوط را داخل قابلمه سوپ بریزید، خوب بهم بزنید تا یکدست شود.

    آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

    ۶. سوپ را با ۱/۲ قاشق چایخوری ادویه مزه دار کنید و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه کنید. ۳ قاشق غذاخوری شوید ریز شده را به آن اضافه کنید سپس بگذارید همراه سوپ بجوشد، سپس گاز را خشک کنید. سوپ را گرم سرو کنید.

    آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

    منبع: natasha’skitchen

برچسب ها

ارسال دیدگاه