بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

با «مربای بالنگ» غذایتان را هضم کنید

 مهران
 ۱۶ آذر ۱۳۹۷
 1 views
 بدون دیدگاه

  • بالنگ میوه ای از خانواده ی مرکبات است، که سایز نسبتا بزرگ، پوست خیلی کلفت و خواص بسیاری دارد. مربای آن برای نفخ و کمک به هضم غذا مفید است.
    وب‌سایت آشپزباشی: بالنگ میوه ای از خانواده ی مرکبات است، که سایز نسبتا بزرگ، پوست خیلی کلفت و خواص بسیاری دارد. مربای آن برای نفخ و کمک به هضم غذا مفید است.پوست آن همچنین به عنوان ضدعفونی کننده و صفرابر کاربرد دارد .می توانید از پوست بالنگ، مربای خوشمزه ای درست کنید.
     
    مواد لازم:

     

     

    •     بالنگ  ۲ عدد
    •     شکر  ۱ پیمانه
    •     آبلیمو  ۲ قاشق غذاخوری
    •     هل به میزان لازم
    •     چوب دارچین  به میزان لازم
    •     زعفران  به میزان لازم
    •     گلاب  به میزان لازم
     
    مربای بالنگ 
     

     

    طرز تهیه:

     

     
    ۱-پوست بالنگ را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاید. سپس برای ۱۰ دقیقه بجوشانید. آن ها را با آب سرد آبکشی کرده، با فشار آب اضافی آن ها را گرفته و به قابلمه برگردانید. این مرحله را ۳ تا ۵ دفعه، یا تا زمانی که تلخی بالنگ گرفته شود، تکرار کنید.
     
    ۲-برای پخت نهایی بالنگ، ۴ لیوان آب و شکر به آن ها اضافه کنید، بجوشانید و برای حدود ۱ ساعت تا زمانی که مربا قوام بیاید، بپزید.
     
    ۳-در پایان، آب لیمو و در صورت تمایل هل، دارچین، زعفران و یا گلاب را به آن اضافه کنید و بعد از یک قل، آن را از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید تا خنک شود.
    ۴-مربا را در شیشه های تمیز ریخته و درب آن ها را خوب ببندید و در یخچال نگه دارید.
     
    نکاتی در مورد تهیه ی مربای بالنگ:

    ۱– لایه ی نازک و رنگی روی پوست بالنگ ها را جدا کنید. سپس بالنگ ها برش داده و گوشت میوه را جدا کنید. پوست را به شکل و سایز دلخواه خرد کنید.

    ۲– آن ها را وزن کنید؛ بهتر است که میزان بالنگ و شکر مساوی باشد.
    ۳– برای معطر کردن مربا از ادویه مورد نظر مانند هل، دارچین، زعفران و یا گلاب استفاده کنید. 

     

برچسب ها

ارسال دیدگاه