بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

بورک مارچوبه؛ دست پیچ های شکم پر

 مهران
 ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
 3 views
 بدون دیدگاه

  • از این بورک‌های مارچوبه میتوانید به عنوان پیش غذا استفاده کنید و سفره شام و افطار را با آن‌ها تزئین کنید.

    ماهنامه سفره ایرانی: از این بورک‌های مارچوبه میتوانید به عنوان پیش غذا استفاده کنید و سفره شام و افطار را با آن‌ها تزئین کنید.

    میزان سرو: ۲ نفر

    مواد لازم:

    • مارچوبه: ۴ عدد
      خمیر هزارلا: به مقدار لازم
      ژامبون: ۲ ورقه
      پنیر پارمزان: ۲ ورقه
      میخک: ۲ عدد
      زرده تخم مرغ: یک عدد

    بورک مارچوبه؛ دست پیچ های شکم پر

    طرز تهیه:

    1. مارچوبه ها را حدود ۲ الی ۳ دقیقه در آب و نمک بپزید و سپس زیر آب سرد آب بکشید.
    2.  دو عدد بیضی از خمیر هزارلا جدا کنید و دو انتهای آنها را مثلثی برش دهید.
    3. روی هر یک از آنها یک ورقه ژامبون و دو عدد مارچوبه قرار دهید.
    4. یک ورقه پنیر پارمزان اضافه کنید.
    5. دو لبه خمیر را روی آن قرار دهید و آنها را با یک عدد میخک به هم وصل کنید.
    6. زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی خمیرها بمالید.
    7. سپس آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
    8. سپس سرو کنید.

برچسب ها

ارسال دیدگاه