بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

تارت زردآلو و پسته؛ دسر شیک و مجلسی

 مهران
 ۳۱ خرداد ۱۳۹۷
 3 views
 بدون دیدگاه

  • تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو و پسته را آموزش داده ایم. امیدواریم که لذت ببرید.
    ماهنامه کیک و شیرینی – سعیده آقایی: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو و پسته را آموزش داده ایم. امیدواریم که لذت ببرید.

    مواد لازم خمیر:
     
    • آرد: ۱۷۵ گرم
    • پودر بادام: ۵۰ گرم
    • کره سرد (مکعبی خردشده): ۱۲۵ گرم
    • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
    • شکر: ۲۵ گرم
    • شکر قهوه ای: ۲۵ گرم
    مواد لازم میانی:
     
    • شکر قهوه ای: ۱۵۰ گرم
    • کره نرم: ۱۸۰ گرم
    • تخم مرغ: ۱ عدد
    • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
    • بادام خام (درشت خردشده): ۵۰گرم
    • پسته خام (درشت خردشده): ۱۵۰ گرم
    • زردآلو: ۴ عدد
    • نمک: ۱ پنسه
     
     تارت زردآلو و پسته
     
    طرز تهیه:
     
    ۱٫ آرد الک شده و پودر بادام و یک پنسه نمک را داخل غذاساز ریخته و کره سرد را به آن اضافه کنید، غذاساز را با دور متوسط روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل خرده نان دربیاید.
    ۲٫ در ظرفی جداگانه تخم مرغ و شکر را کمی با هم مخلوط کنید و بعد به خمیر اضافه کرده و دوباره غذاساز را روشن کنید تا با هم ترکیب شوند و خمیر نرم و  منسجمی به دست بیاید.
     
    ۳٫ خمیر را داخل نایلون گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
     
    ۴٫ سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به کمک وردنه باز کنید و داخل قالب گرد تارت انداخته و اضافه های خمیر را با چاقوی تیز ببرید و دوباره قالب را داخل یخچال بگذارید. 
     
    ۵٫ در این فاصله مواد داخل تارت را آماده کنید.

    طرز تهیه مواد میانی تارت:
     
    ۱٫ شکر و کره نرم را با هم مخلوط کنید و با دور متوسط همزن برقی بزنید تا پف دار و پوک شود.
     
    ۲٫ سپس تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
     
    ۳٫ بعد همزن را خاموش کنید و بادام و پسته خرد شده را به مواد افزوده و با لیسک مخلوط کنید و داخل قالب روی خمیر ریخته.
     
    ۴٫ رویش را با پالت صاف کنید و زردآلوها را از وسط دو نیم کنید و روی آن بچینید و مقداری پسته خرد شده رویش بپاشید.
     
    ۵٫ در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه و تا زمانی که روی تارت پف کند و برشته شود بپزید.

برچسب ها

ارسال دیدگاه