بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

خورشت کدو تنبل را چگونه بپزیم؟

 مهران
 ۳ آبان ۱۳۹۷
 2 views
 بدون دیدگاه

  • خورشت کدو تنبل یکی از غذا‌های لذیذ و خوشمزه استان گیلان می‌باشد که در فصول پاییز و زمستان تهیه می‌شود. در تهیه این خورشت از کدو تنبل استفاده می‌شود که منبع غنی پتاسیم و آهن و بتاکاروتن است.

    برترین ها: خورشت کدو تنبل یکی از غذا‌های لذیذ و خوشمزه استان گیلان می‌باشد که در فصول پاییز و زمستان تهیه می‌شود. در تهیه این خورشت از کدو تنبل استفاده می‌شود که منبع غنی پتاسیم و آهن و بتاکاروتن است.

    خواص کدو تنبل:

    •   کدو تنبل از سرطان جلوگیری می کند.
    •  کدو تنبل برای سلامت چشم ها مفید می باشد.
    •  کدو تنبل برای تقویت ریه ها و سیستم ایمنی بدن مفید می باشد.
    •  کدو تنبل تقویت کننده قلب می باشد.
    •  کدو تنبل از پوست شما محافظت می کند.
    •  کدوتنبل خلق و خو را بهبود می بخشد.
    •  کدو تنبل ضد افسردگی می باشد.
    •  کدوتنبل برای کلیه ها مفید می باشد.

    مواد لازم:

    • گوشت : ۴۰۰ گرم
    • کدو تنبل : ۱ کیلوگرم
    • پیاز: ۲ عدد متوسط
    • آلو بخارا: ۱۰۰ گرم
    • زعفران : ۱ قاشق سوپ خوری
    • روغن مایع : به مقدار لازم برای سرخ کردن
    • رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق سوپ خوری
    • دارچین : ۱ قاشق چایخوری
    • نمک : به مقدار لازم
    • آب : ۲ لیوان
    • فلفل قرمز : به مقدار لازم
    • آبغوره : ۱ قاشق سوپ خوری

    خورشت کدو تنبل را چگونه بپزیم؟

    طرز تهیه:

    ۱- ابتدا کدوها را بخوبی بشویید و پس از شستن کدوها را با پوست کن پوستش را بکنید.

    ۲- کدوها را بصورت ریز و هلالی خرد کنید.

    ۳- یکی از پیازها را بصورت خلالی خرد کنید و در ظرفی مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا کمی طلائی رنگ شود.

    ۴- کدوها را به صورت هلال خرد کنید و همراه با پیاز تفت دهید.

    ۵- در ظرفی دیگر یک پیاز را بصورت خلالی خرد کنید و با روغن تفت دهید.

    ۶- گوشت تکه شده را داخل پیازها بریزید و تفت دهید.

    ۷- بعد از تفت دادن گوشتها ، ۲ لیوان آب جوشیده را به پیاز و گوشت تفت داده شده اضافه کنید.

    ۸- شعله اجاق گاز را کم کنید و اجازه دهید گوشت با شعله ملایم روی حرارت گاز بپزد.

    ۹- در هنگام پخت گوشت زعفران را به آن اضافه کنید اجازه دهید تا حسابی پخته شود .

    ۱۰- آلوها را نیم ساعت در آب بگذارید تا کاملاً خیس شود. بعد آلوها را آبکشی کنید.

    ۱۱- آلو و رب گوجه فرنگی را در آخر پخت به ظرفی که حاوی گوشت است اضافه کنید و اجازه دهید بمدت ۱ ساعت با حرات ملایم پخته شود.

    ۱۲- کدو و پیاز را که تفت داده اید را برداریدو به ظرفی که گوشت در حال پختن است اضافه کنید و به مدت بیست دقیقه اجازه دهید تا بپزد.

    ۱۳- دارچین، نمک، فلفل قرمز و آبغوره را در آخر به موادتان اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه خورشت را از اجاق بردارید.

    ۱۴- خورشت کدو تنبل شما آماده سرو با پلو زعفرانی می باشد.

    نکات خورشت کدو تنبل:

    ۱- حتما قبل از اضافه کردن رب گوجه فرنگی آن را در روغن تفت دهید.

    ۲- حتماً زمان پخت کدو باید بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه باشد اگر زیاد روی حرارت بماند کدو باز می شود.

    ۳- اگر خورشت با طعم شیرین دوست دارید شکر اضافه کنید.

    ۴- برای اینکه خورشت شما مزه ملس داشته باشد به آن آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید.

    ۵- در این خورشت به جای گوشت تکه شده می توانید گوشت چرخ کرده هم اضافه کنید.

برچسب ها

ارسال دیدگاه