بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه

 مهران
 ۲۸ آبان ۱۳۹۷
 3 views
 بدون دیدگاه

  • شاید برایتان عجیب باشد، اما واقعا غذای به نام سوپ لازانیا داریم این غذا بسیار مقوی و خوشمزه می‌باشد و کاملا متفاوت می‌باشد و می‌توانید از آن به عنوان یک پیش غذا یا غذای اصلی، چون از مواد مقوی درست می‌شود استفاده کنید.

    وب‌سایت فرادید: شاید برایتان عجیب باشد اما واقعا غذای به نام سوپ لازانیا داریم این غذا بسیار مقوی و خوشمزه می باشد و کاملا متفاوت می باشد و می توانید از آن به عنوان یک پیش غذا یا غذای اصلی چون از مواد مقوی درست می شود استفاده کنید.

    مواد لازم (برای ۸ نفر):

    • 2 قاشق غذاخوری روغن‌زیتون

    • 680 گرم سوسیس ایتالیایی

    • 3 فنجان پیاز خردشده

    • 4 حبه سیر خردشده

    • 2 قاشق غذاخوری پونه خشک

    • نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز خردشده

    • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه

    • 800 گرم گوجه‌فرنگی خردشده

    • دو عدد برگ خشک برگبو

    • 6 فنجان آب مرغ طعم دار

    • 227 گرم لازانیا یا پاستای فوسیلی

    • نیم فنجان ریحان تازه و خردشده

    • نمک و فلفل به میزان لازم

    مواد لازم برای ترکیب پنیری:

    • 250 گرم پنیر ریکوتا

    • نیم فنجان پنیر پارمسان

    • ¼ قاشق چای‌خوری نمک

    • اندکی فلفل تازه

    • دو فنجان پنیر موتزارلا خردشده

    دستور تهیه سوپ لازانیا

    طرز تهیه:

    ۱٫ روغن‌زیتون را در قابلمه‌ای بزرگ بریزید و حرارت دهید.

    ۲٫ سپس سوسیس‌های خردشده را اضافه کنید و آن‌قدر تفت دهید تا طلایی شوند.

    ۳٫ سپس پیازها را اضافه کنید و حدود ۶ دقیقه سرخ‌کنید تا نرم شوند.

    ۴٫ سیر، پونه و تکه‌های فلفل قرمز را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید.

    ۵٫ سپس رب را به مواد بیفزایید و خوب باهم مخلوط‌کنید.

    ۶٫ حدود ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا رب گوجه به رنگ قهوه‌ای تیره در بیاید.

    ۷٫ اکنون گوجه‌فرنگی‌های خردشده، برگ خشک برگبو و آب مرغ را اضافه کنید.

    ۸٫ صبر کنید تا جوش بیاید و سپس شعله را کم کنید تا ۳۰ دقیقه آرام بپزد.

    ۹٫ لازانیا یا پاستای خام را به قابلمه بریزید تا نرم شود.

    ۱۰٫ درب قابلمه را نگذارید و غذا را برای مدت زیاد نجوشانید، زیرا پاستا آب سوپ را جذب می‌کند و خمیر می‌شود.

    ۱۱٫ درست قبل از سرو غذا، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید.

    ۱۲٫ برای تهیه ترکیب پنیری، در ظرف کوچکی پنیر ریکوتا، پارمسان و نمک و فلفل را باهم ترکیب کنید. هنگام سرو غذا، روی هر کاسه سوپ یک قاشق از ترکیب پنیری بریزید و روی آن اندکی پنیر موتزارلا اضافه کنید. یک قاشق از سوپ داغ را روی‌هم روی ترکیب پنیری بریزید.

برچسب ها

ارسال دیدگاه