بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

دستور تهیه غذا‌های متنوع با لبو

 مهران
 ۱۳ آبان ۱۳۹۷
 1 views
 بدون دیدگاه

  • فصل پاییز و لبوی داغ فرارسیده، اما آیا می‌دانستید که چه غذا‌های متنوعی با لبو می‌توان پخت و کاربرد لبو فقط همان لبوی پخته که به شکل سنتی که در کوچه و خیابان فروخته می‌شود، نیست؟
    برترین‌ها- الهام مظفری: فصل پاییز و لبوی داغ فرارسیده، اما آیا می‌دانستید که چه غذا‌های متنوعی با لبو می‌توان پخت و کاربرد لبو فقط همان لبوی پخته که به شکل سنتی که در کوچه و خیابان فروخته می‌شود، نیست؟

     
    سوپ لبو
     
    مواد لازم:
    • ۲۵ گرم کره
    • ۲ عدد پیاز بزرگ خردشده
    • ۲ شاخه کرفس خردشده
    • ۲ حبه سیر خردشده
    • یک قاشق چایخوری آویشن
    • ۳۵۰ گرم سیب زمینی خردشده
    • ۴۰۰ گرم آب سبزیجات
    • ۷۵۰ گرم لبوی پخته خردشده
    • ۸ قاشق غذاخوری خامه ترش یا ماست یونانی

    خوشمزه‌هایی با لبو

    طرز تهیه:

    ۱. در یک قابلمه روی حرارت کم کره را ذوب کنید. پیاز و کرفس را اضافه کنید، در ظرف را بگذارید تا ۱۲ دقیقه بپزد و نرم شود. سپس سیر و آویشن را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید تا معطر شود.

    ۲. سیب زمینی‌ها و آب سبزیجات را اضافه کنید و بپزید تا جوش بیاید، سپس در ظرف را ۲۵ دقیقه ببندید تا سیب زمینی‌ها پخته و نرم شوند. از روی حرارت بردارید و لبوی پخته و آبش را اضافه کنید. مخلوط کنید تا پوره شوند. نمک و فلفل آن را تست کنید.

    ۳. قابلمه را دوباره روی شعله بگذارید تا سوپ گرم شود. سپس سوپ را بین ۸ کاسه تقسیم کرده و با خامه یا ماست و چیپس لبو تزئین کنید.


    براونی لبو و زنجبیل

    مواد لازم

    • ۱۰۰ گرم کره به اضافه مقداری برای چرب کردن
    • ۲۲۵ گرم شکلات تخته‌ای خردشده (کاکائوی ۷۰ درصد)
    • ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
    • ۲۰۰ گرم شکر
    • یک قاشق چایخوری وانیل
    • ۱۵۰ گرم آرد
    • ۵۰ گرم پودر کاکائو
    • یک قاشق چایخوری جوش شیرین
    • ۲۵۰ گرم لبوی پخته رنده شده
    • ۵۰ گرم زنجبیل خردشده

    خوشمزه‌هایی با لبو

    طرز تهیه:

    ۱. دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. یک قالب ۲۰ سانتیمتر مربعی را چرب کنید و با کاغذ نسوز بپوشانید.  شکلات و کره را با هم در یک تابه بزرگ روی حرارت کم ذوب کنید و گاهی هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی سرد شود.

    ۲. در این حین، با استفاده از یک همزن دستی تخم مرغ و شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ هم بزنید تا روشن و پف کرده شود (حدود ۵ دقیقه). پودر کاکائو و جوش شیرین را روی آرد الک کنید و سپس به مخلوط اضافه کنید. سپس همه مواد را با لبو، زنجبیل و مخلوط شکلات ذوب شده ترکیب کنید.

    ۳. سپس خمیر را در قالب بریزید و ۳۵ دقیقه در فر بگذارید یا تا وقتی بپزد.


    سالاد لبو و هویج
     
    مواد لازم
    • ۸۰۰ گرم لبوی خام
    • ۳ عدد هویج بزرگ رنده شده
    • ۲ عدد پرتقال
    • ۳ قاشق غذاخوری سرکه سیب
    • ۳ قاشق غذاخوری شربت افرا
    • ۴۰ گرم پسته خردشده
    • یک جفت دستکش یکبار مصرف

    خوشمزه‌هایی با لبو

    طرز تهیه:

    ۱. دستکش یکبارمصرف خود را بپوشید، سپس لبو را پوست کنده و رنده کنید. در یک کاسه بزرگ بریزید و با هویج رنده شده ترکیب کنید.

    ۲. قسمت نارنجی رنگ و آب پرتقال را با سرکه سیب و شربت افرا ترکیب کنید و روی سبزیحات رنده شده بریزید.

    ۳. با یک چاقوی تیر، پوست و همه قسمت‌های سفید رنگ باقیمانده پرتفال را جدا کرده و با دقت گوشت آن را جدا کنید و به همراه پسته سالاد را تزئین و فورا میل کنید.


    سالاد لبو و کلم قرمز پخته
     
    مواد لازم:
    • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • یک عدد پیاز متوسط خردشده
    • یک حبه سیر له شده
    • ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
    • یک عدد کلم قرمز متوسط خردشده
    • یک عدد لبوی متوسط خردشده
    • برگ یا پودر آویشن
    • ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
    • یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خردشده

    خوشمزه‌هایی با لبو

    طرز تهیه:

    ۱. دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغن را در یک قابلمه گرم کنید و پیاز‌ها را ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سیر و شکر را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر سرخ کنید.

    ۲. مواد سرخ شده را با کلم، لبو، آویشن، سرکه بالزامیک و ۱۰۰ میلی لیتر آب را ترکیب کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت ۲ ساعت در فر بپزید تا نرم شوند، در این حین گاهی آن‌ها را هم بزنید.

    ۳. با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

برچسب ها

ارسال دیدگاه