بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

دستور پخت ساج قاوورماسی

 مهران
 ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
 10 views
 بدون دیدگاه

  • ساج قاوورماسی، غذای خوشمزه استان آذربایجان شرقی و غربی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم و امیدواریم که لذت ببرید.

    ماهنامه سرآشپز – مهدی برمکی: ساج قاوورماسی، غذای خوشمزه استان آذربایجان شرقی و غربی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم و امیدواریم که لذت ببرید.

    مواد مورد نیاز:

    • گوشت گوسفند (قیمه ای خرد شده): ۲۰۰ گرم
      پیاز: ۲ عدد
      گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): ۱ عدد
      فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خرد شده): یک دوم پیمانه
      سیر (ریز خرد شده): ۲ حبه
      ماست: ۱ پیمانه
      زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
      نان ساج (خشک شده): ۲ عدد
      روغن حیوانی: به میزان لازم

    ساج قاوورماسی

    روش پخت:

    1. گوشت را همراه با ۱ عدد پیاز (نگینی خرد شده) داخل قابلمه ای با مقداری روغن تفت دهید تا رنگ آن عوض شده و سبک شود.
    2. سپس مقداری زردچوبه و فلفل به آن افزوده و کمی تفت دهید.
    3. بعد ۵ پیمانه آب به آن افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. سپس هنگامی که آب آن کمی تیره رنگ شد؛ مقداری نمک به آن اضافه کرده و بگذارید تا کاملا بپزد.
    4. بقیه پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل تابه ای به همراه مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود.
    5. بعد سیر را به آن افزوده و تفت دهید.
    6. وقتی بوی سیر به مشام رسید، گوشت پخته شده را به آن افزوده و تفت دهید تا سرخ شود.
    7. گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به مواد افزوده تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود.
    8. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
    9. سپس ۱ عدد نان را خرد کرده و روی خوراک بریزید.
    10. بعد آن را هم زده و از روی حرارت بردارید.
    11. بقیه نان را داخل ظرفی قرار داده و خوراک را روی آن بریزید.
    12. سپس به همراه ماست نوش جان کنید.

برچسب ها

ارسال دیدگاه