بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

سالاد‌های اناری برای شب‌های پاییزی

 مهران
 ۶ آبان ۱۳۹۷
 3 views
 بدون دیدگاه

  • در این شب‌های پاییزی یک سالاد خوشمزه و کم کالری می‌تواند جایگزین خوبی برای غذا‌های سنگین همیشگی باشد.
    برترین‌ها – الهام مظفری: در این شب‌های پاییزی یک سالاد خوشمزه و کم کالری می‌تواند جایگزین خوبی برای غذا‌های سنگین همیشگی باشد.

    سالاد سبز بادام و پیاز و انار

     
    مواد لازم:
    • نصف پیمانه بادام خام
    • ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • یک و نیم قاشق چایخوری نمک
    • یک چهارم قاشق چایخوری پاپریکا
    • ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
    • یک قاشق چایخوری خردل
    • سه چهارم قاشق چایخوری فلفل
    • نصف پیاز بزرگ
    • ۴۰۰ گرم کدو
    • ۸۰ گرم پنیر پامزان
    • ۵۰۰ گرم کاهو
    • نصف پیمانه دانه انار

    سالاد‌های اناری برای شب‌های پاییزی

    طرز تهیه:

    ۱. دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. بادام‌ها را با نصف قاشق چایخوری آب، نصف قاشق چایخوری روغن و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و پاپریکا ترکیب کنید و در فر بپزید تا طلایی شوند (حدود ۱۰ دقیقه) اسپس اجازه دهید سرد شود بعد کمی کوبید و کنار بگذارید.

    ۲. در یک کاسه کوچک سرکه بالزامیک، خردل، نصف قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل را ترکیب کنید. به تدریج یک چهارم پیمانه روغن را اضافه کنید و کنار بگذارید.

    ۳. یک قابلمه را روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید. پیاز‌های حلقه شده را با یک قاشق چایخوری روغن بپوشانید و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل روی آن بپاشید. ورقه‌های پیاز را بپزید تا کمی تیره شوند، یک بار هم آن‌ها را برگردانید (۵ تا ۸ دقیقه در کل) سپس در یک کاسه بریزید و حلقه‌ها را جدا کنید. در آن را ببندید و اجازه دهید ۵ دقیقه بماند تا نرم شود.

    ۴. کدو‌ها را حلقه حلقه کنید. حرارت زیر تابه را کم کنید و کدو‌ها را با یک و نیم قاشق چایخوری باقیمانده روغن و نصف قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل تفت دهید. وقتی دو طرف کدو‌ها سرخ شند (حدود ۷-۸ دقیقه ) شعله را خاموش کنید، در تابه را بگذارید ۲۰ دقیقه بماند.

    ۵. در یک کاسه بزرگ، کاهو‌ها را با نیمی از مواد و نمک و فلفل ترکیب کنید. کدو و پیاز را دور آن بچینید. بادام و دانه‌های انار و سپس پنیر و دوباره سس را روی آن بریزید.


    سالاد پاییزی با انار و مغز دانه‌ها

    مواد لازم:

    • دو و یک چهارم پیمانه آب انار
    • ۳ قاشق غذاخوری سرکه
    • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • یک و نیم قاشق غذاخوری نمک
    • یک قاشق چایخوری آویشن
    • نصف قاشق چایخوری فلفل
    • ۴۵۰ گرم مخلوط دلخواه سالاد
    • یک سوم پیمانه پیازچه تازه خردشده
    • یک چهارم پیمانه جعفری خردشده
    • دو پیمانه گردوی بو داده خردشده 
    • یک و نیم پیمانه دانه انار

    سالاد‌های اناری برای شب‌های پاییزی

    طرز تهیه:

    ۱. آب انار را در یک ماهیتابه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا حجم آن سه چهارم پیمانه شود. اجاره دهید سرد شود و سپس با سرکه، روغن، نمک، آویشن و فلفل ترکیب کنید.

    ۲. سالاد، پیازچه، جعفری، گردو و دانه‌های انار را با هم مخلوط کنید و همراه با سس آب انار داخل یک کاسه بزرگ به آرامی ترکیب کنید.


    سالاد انار و اسفناج با گلابی و فندق

    مواد لازم:

    • سه چهارم پیمانه آب انار
    • یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
    • ۲ قشق غذاخوری روغن زیتون
    • نصف قاشق چایخوری نمک
    • یک چهارم قاشق چایخوری آویشن
    • یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
    • ۱۵۰ گرم برگ اسفناج
    • سه چهارم پیمانه کلم قرمز ریزخردشده
    • نصف پیمانه دانه انار
    • نصف پیمانه فندق بوداده خردشده
    • یک عدد گلابی بزرگ و سفت

    سالاد‌های اناری برای شب‌های پاییزی

    طرز تهیه:

    ۱. در یک ماهیتابه آب انار را ۵ تا ۶ دقیقه بجوشانید تا حجم آن به یک چهارم پیمانه کاهش یابد. اجازه دهید سرد شود، با آبلیمو، نمک، روغن، آویشن و فلفل ترکیب کنید.

    ۲. در یک کاسه سالاد، به آرامی اسفناج، کلم قرمز، دانه‌های انار و فندق را با سس آب انار ترکیب کنید.

    ۳. گلابی را چهار قسمت کنید و وسط آن را درآورید. گلابی را به صورت رشته رشته خرد کنید و روی سالاد بریزید.


    سالاد انار و پرتقال خونی

    مواد لازم:

    • ۸ عدد پرتقال خونی
    • ۶ دسته شاهی
    • یک عدد کاهو
    • ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
    • نصف تا سه چهارم پیمانه دانه انار
    • یک پیمانه خلال بادام بوداده

    سالاد‌های اناری برای شب‌های پاییزی

    طرز تهیه:
    ۱. پوست پرتقال را بکنید و با یک چاقوی تیز پوست نازک و سفید آن را جدا کنید.

    ۲. شاهی‌ها را بشویید. در یک کاسه بزرگ آن را با کاهو، پرتقال‌ها و مقدار کافی سرکه ترکیب کنید. در نهایت سالاد را با دانه‌های انار و بادام بو داده تزئین کنید.


    سالاد انار و لبو
     
    مواد لازم:
    • یک پیمانه لبوی پخته خردشده
    • یک پیمانه پیاز خردشده
    • یک چهارم پیمانه سرکه قرمز
    • یک چهارم پیمانه آب مرغ
    • سه پیمانه آب پرتقال
    • یک پیمانه شکر
    • نصف پیمانه پوست پرتقال رنده شده
    • یک پیمانه دانه انار
    • نمک به مقدار لازم
    • یک و نیم تا دو پیمانه کاهو یا اسفناج
    • یک چهارم پیمانه پنیر فتا

    سالاد‌های اناری برای شب‌های پاییزی

    طرز تهیه:

    ۱. در یک قابلمه نچسب روی حرارت زیاد، لبو، پیاز، سرکه، آب مرغ، آب پرتقال، شکر و پوست پرتقال را بجوشانید، گاهی هم بزنید تا وقتی حجم مایع حدود دو قاشق غذاخوری شود (حدود ۷ تا ۸ دقیقه). سپس اجازه دهید در دمای اتاق سرد شود.

    ۲. دانه‌های انار را با نمک داخل مخلوط لبو بریزید و ترکیب کنید.

    ۳. کاهو را داخل بشقاب بریزید. مخلوط انار و لبو را روی سبزیجات بریزید. سپس روی آن را با پنیر فتا تزئین کنید.

برچسب ها

ارسال دیدگاه