بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

سوپ سفید، پرطرفدارترین سوپ مجلسی

 مهران
 ۱ تیر ۱۳۹۸
 1 views
 بدون دیدگاه

  • سوپ سفید یا سوپ جو، خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین سوپ است. این سوپ معمولا از سوپ‌های مجلسی، غلیظ و به اصطلاح پروپیمان به حساب می‌آید.

    مجله آشپزی ایده آل: سوپ سفید یا سوپ جو، از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌های مجلسی، غلیظ و به اصطلاح پروپیمان هستند. سوپ سفید هم از این قاعده مستثنا نیست. این خوراک می‌تواند به همراه نان به عنوان یک غذای اصلی مقوی و لذیذ سرو شود.

    مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

    • جو پرک: ۱۰۰ گرم، خیسانده
    • هویج متوسط: یک عدد، رنده شده
    • کتف مرغ: ۴ تا ۶ عدد، آبپز
    • آب مرغ: ۳ پیمانه
    • کره: ۶۰ گرم
    • آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
    • شیر: نیم لیتر
    • خامه: ۱۰۰ میلی‌لیتر
    • جعفری ساطوری: یک قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل: به میزان لازم

    مواد اولیه برای تهیه این سوپ خوشمزه را می‌توانید راحت و بی‌دردسر و با تخفیف از اینجا تهیه کنید:

    سوپ سفید، پرطرفدارترین سوپ مجلسی

    سوپ سفید، پرطرفدارترین سوپ مجلسی

    روش تهیه:

    ۱- جو را آبکش کرده و همراه یک لیتر آب‌جوش روی شعله ملایم ۱۰ دقیقه بپزید. هویج و آب مرغ را اضافه کرده و پخت سوپ را ۲۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا هویج نرم شود.

    ۲- کره را روی شعله متوسط در یک قابلمه کوچک آب کنید. هنگامی که کره شفاف شد، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا غلیظ شده و سس آماده شود.

    ۳- گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و همراه سس سفید به سوپ اضافه کنید. اگر غلظت سوپ زیاد بود، کمی آب‌جوش اضافه کنید. نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و خامه را اضافه کنید. یکی، دو دقیقه قبل از سرو جعفری را اضافه کنید تا نپزد و رنگش عوض نشود.

    نکات آشپزی:

    ۱ – به جای آب مرغ از آب گوشت یا سبزیجات هم می‌توانید استفاده کنید.

    ۲ – به جای شیر، سس را با آب مرغ یا گوشت می‌توانید تهیه کنید، طعم سوپ متفاوت می‌شود و اسمش دیگر سوپ سفید نیست.

    ۳ – جو پرک را زیاد نپزید، چون در سوپ له می‌شود.

    ۴ – اگر کمی پیاز را تفت داده و اول کار به سوپ اضافه کنید، سوپ پرمایه‌تر می‌شود.

برچسب ها

ارسال دیدگاه