بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

سوپ پیاز و سیب زمینی با چاشنی پرتقال

 مهران
 ۱۵ آذر ۱۳۹۷
 1 views
 بدون دیدگاه

  • سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است، عطر، طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است.
    وب سایت آوای سلامتی: سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است, عطر, طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است.

    مواد لازم:

    •  روغن نباتی : ۲ قاشق غذاخوری
    •  سیب زمینی , نگینی خرد شده : ۹۰۰ گرم
    •  هویج , نگینی خرد شده : ۱ عدد
    •  پیاز , خلال شده : ۲ عدد
    •  سیر , له شده : ۲ حبه
    •  عصاره سبزیجات : ۱ پیمانه
    •  آب پرتقال شیرین نشده : نصف پیمانه
    •  ماست ساده کم چرب : ۲۲۵ میلی لیتر
    •  گشنیز تازه , خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
    •  نمک : به میزان لازم
    •  فلفل : به میزان لازم
    • گشنیز جهت تزیین : مقداری
    • خلال پوست پرتقال : مقداری
     
    سوپ پیاز و سیب زمینی 
     

    طرز تهیه:

    ۱٫ روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده , سیب زمینی , هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه نمایید . سبزیجات را به مدت ۵ دقیقه به آرامی تقت دهید و در طول این مدت مرتب آن ها را هم بزنید .

    ۲. آب پرتقال و عصاره سبزیجات را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند . حرارت را کم نمایید تا آرام بجوشند . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت ۲۰ دقیقه پخته , هویج و سیب زمینی های نگینی , نرم و ترد شوند .

    ۳. محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن نمایید تا مواد به شکل پوره در بیایند .

    ۴. قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید .

    ۵. در آخر , ماست و گشنیز خرد شده را اضافه نمایید . غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

    ۶. غذا را در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین نمایید .

    نکته:

    این غذا را می توان به دو صورت سرو و گرم سرو نمود . اگر مایلید آن را سرد سرو نمایید , درست قبل از کشیدن غذا , ماست را اضافه نمایید و در کاسه های سرد بریزید .

برچسب ها

ارسال دیدگاه