بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

طرز تهیه آبگوشت بادمجان

 مهران
 ۲۱ مرداد ۱۳۹۷
 1 views
 بدون دیدگاه

  • اگر به دنبال یک آبگوشت متفاوت و خوشمزه هستید این آبگوشت را امتحان کنید. آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان کرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به آن بخشیده است.

    وب‌سایت سرآشپز پاپیون: اگر به دنبال یک آبگوشت متفاوت و خوشمزه هستید این آبگوشت را امتحان کنید. آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان كرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به آن بخشیده است.

    مواد لازم آبگوشت بادمجان

    • نمک به مقدار لازم
      پیاز ۱ عدد
      نخود ۱۵۰ گرم
      رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
      گوشت ۰٫۵ کیلوگرم
      بادمجان ۳ عدد
      فلفل به مقدار لازم

    مواد لازم مناسب ۳ نفر

    آبگوشت بادمجان

    طرز تهیه

    زمان تهیه ۱۵ دقیقه

    زمان پخت ۱۲۰ دقیقه

    ۱٫ ابتدا مقداری از دنبه گوشت را روی حرارت ذوب میكنم و پس از آن پیاز را به ۴ قسمت تقسیم كرده و در روغن تفت میدهیم تا كمی طلایی شود.

    ۲٫ پس از آن گوشت ، نخود ، نمك و فلفل را به مواد اضافه كرده و تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد .

    ۳٫ مقداری آب روی مواد میریزیم طوری كه روی غذا را پوشانده و چند بند انگشت بالاتر از سطح مواد قرار گیرد.

    ۴٫ صبر میكنیم تا غذا جوش بیاید و چند قل كه زد شعله را ملایم كرده و به غذا فرصت پخت میدهیم.

    ۵٫ در ظرفی جدا بادمجانها را به صورت حلقه حلقه دراورده نمك زده و چند دقیقه صبر میكنیم تا تلخاب آن گرفته شود و سپس شسته و درون روغن سرخ میكنیم.

    ۶٫ وقتی حدود یك ربع تا پایان پخت غذا باقی ماند بادمجانهای سرخ كرده و رب سرخ شده در روغن بادمجانها را به غذا اضافه میكنیم.

    سایر نکات آبگوشت بادمجان

    ۱٫ آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان كرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به غذا داده است.

    ۲٫ نخود را از شب قبل خیس كنید و اب آن را ۳ مرتبه عوض كنید.

    ۳٫ اگر دنبه برای سرخ كردن مواد شما كافی نبود حتما از كمی روغن استفاده كنید.

    ۴٫ میتوانید چند عدد لیمو عمانی شسته شده و هسته گرفته شده و همچنین سیب زمینی به غذا اضافه كنید.

    ۵٫ اضافه كردن زعفران در هر غذایی باعث خوشمزه تر شدن آن غذا خواهد شد.

برچسب ها

ارسال دیدگاه