بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

طرز تهیه بروشتای قارچ مرحله به مرحله

 مهران
 ۱۵ دی ۱۳۹۷
 3 views
 بدون دیدگاه

  • بروشتای قارچ یه پیش غذای فوق العاده خوشمزه و لذیذه که بخش ثابتش نون تست زیرش هست؛ که مواد روش میتونه به دلخواه خودتون باشه. امروز در این مدلش که بهتون آموزش میدم از قارچ استفاده میکنیم.

    وب‌سایت دونفره – معصومه اقدامی: بروشتای قارچ یه پیش غذای فوق العاده خوشمزه و لذیذه که بخش ثابتش نون تست زیرش هست. که مواد روش میتونه به دلخواه خودتون باشه. امروز در این مدلش که بهتون آموزش میدم از قارچ استفاده میکنیم. بروشتای قارچ یه پیش غذای خوشمزه و آسون واسه مهمونی هاتون میتونه باشه.

    مواد لازم جهت تهیه ی بروشتای قارچ

    • نان باگت چاودار یا ساده ۲ عدد
    • قارچ : به مقدار دلخواه
    • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
    • فلفل دلمه ای خورد شده ۳ قاشق
    • سیر ۲ حبه
    • پنیر چدار دلخواه
    • پیاز ۲ عدد متوسط
    • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

    طرز تهیه بروشتای قارچ مرحله به مرحله

    مراحل تهیه بروشتای قارچ

    ۱٫ پیاز هارو نگینی خورد میکنیم و با یکم زردچوبه داخل روغن داغ سرخ میکنیم.

    طرز تهیه بروشتای قارچ مرحله به مرحله

    ۲٫ قارچ ها رو خورد میکنیم و به پیاز در حال تفت اضافه میکنیم.

    طرز تهیه بروشتای قارچ مرحله به مرحله

    ۳٫ حالا فلفل دلمه ای رو خرد میکنیم و اضافه میکنیم. همچنین حبه های سیرمون رو داخل تابه روی مواد رنده میکنیم.

    طرز تهیه بروشتای قارچ مرحله به مرحله

    ۴٫ میذاریم موادمون خوب تفت بخوره. نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین رو اضافه میکنیم.

    طرز تهیه بروشتای قارچ مرحله به مرحله

    ۵٫ حالا نون ها رو به صورت مورب، با چاقو برش میزنیم

    طرز تهیه بروشتای قارچ مرحله به مرحله

    ۶٫ برش زدن نان هاهرتیکه از نون برش خورده رو آغشته به روغن زیتون میکنیم. (در این مرحله میتونین اگه دوست داشتین بعد از ریختن روغن زیتون، نون رو داخل تابه کمی تفت بدین)

    طرز تهیه بروشتای قارچ مرحله به مرحله

    ۷٫ و در آخر موادمون رو روی نون میریزیم و سرو میکنیم.

    طرز تهیه بروشتای قارچ مرحله به مرحله

    ۸٫ پیش غذامون آمادس. در آخر میتونین کمی پنیر چدار روش رنده کنین.

    طرز تهیه بروشتای قارچ مرحله به مرحله

برچسب ها

ارسال دیدگاه