بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

طرز تهیه بیسکوییت کره ای با ماسوره

 مهران
 ۱۹ اسفند ۱۳۹۷
 0 views
 بدون دیدگاه

  • در این مطلب طرز تهیه بیسکوییت های کره ای رو قرار دادیم که با ماسوره زده میشه و خیلی انگشتی و زیبا هستند. به نظرم این مدل شیرینی‌های کوچیک برای عید مناسب‌تر هستن و ایده جالبی برای شیرینی‌های نوروزی مون هست.

    وب‌سایت دونفره – معصومه رجایی: در این مطلب طرز تهیه بیسکوییت های کره ای رو قرار دادیم که با ماسوره زده میشه و خیلی انگشتی و زیبا هستند. به نظرم این مدل شیرینی‌های کوچیک برای عید مناسب‌تر هستن و ایده جالبی برای شیرینی‌های نوروزی مون هست. بافت این شیرینی ترد و بیسکوییتی هست و بافت نرمی نداره. برای آموزش تهیه این بیسکوییت با ما در ادامه همراه باشید.

    مواد لازم برای تهیه بیسکوییت کره‌ای

    • کره: ۱ پیمانه
    • پودر قند: ۱ پیمانه
    • آرد: ۲ پیمانه
    • تخم مرغ: ۱ عدد
    • وانیل: ۱ قاشق چایخوری یا دو قطره اسانس

    طرز تهیه بیسکوییت کره ای با ماسوره

    طرز تهیه شیرینی کره‌ای

    ۱. کره و پودر قند رو با همزن دستی یا برقی اونقدر بزنید که کرم رنگ و روشن بشه.  بعد هم تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و باز بزنید تا کاملا یک دست و کرمی بشه. بعد هم آرد رو اضافه کنید.

    ۲. خمیری که بدست میاد شل و چسبده اس. به همین دلیل نمیتونید قالب بزنید و یا با دست فرمش بدید. پس برای فرم دادنش باید از ماسوره استفاده کنید. در اینجا از ماسوره شکوفه استفاده شده، ولی اگه دوست نداشتید میتونید از ماسوره گرد ساده استفاده کنید و بیسکوییت‌های دایره‌ای ساده داشته باشین.

    ۳. سینی رو چرب کنید و یا کاغذ روغنی پهن کنید. بعد هم در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد بذارید تا زمانی که رنگ دور و زیرش کمی تغییر کنه.

    نکته:

    بافت این شیرینی ترد و بیسکوییتی هست و بافت نرمی نداره. اگه دوست دارید کمی نرم باشه ۳ قاشق از آرد کم کنید و به جاش نشاسته ذرت جایگزین کنید.

برچسب ها

ارسال دیدگاه