بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

طرز تهیه خورشت قیمه با سویا

 مهران
 ۲۲ آبان ۱۳۹۷
 2 views
 بدون دیدگاه

  • اگر شما هم از آن دست افرادی هستید که توانایی مالی خریدن گوشت و خوردن آن را ندارید پس با ما همراه باشید. خورشت قیمه با سویا جزو قیمه جات می‌باشند.

    برترین ها: اگر شما هم از آن دست افرادی هستید که توانایی مالی خریدن گوشت و خوردن آن را ندارید پس با ما همراه باشید . خورشت قیمه با سویا جزو قیمه جات می باشند .

    ما انواع مختلفی قیمه داریم نظیر: قیمه بدون گوشت و قیمه با گوشت که خود قیمه با گوشت به انواع مختلف تقسیم می شود : قیمه با مرغ – قیمه با گوشت گوسفند – قیمه با گوشت گوساله و …

    ما در این پست می خواهیم قیمه بدون گوشت خورشت قیمه با سویا را به شما دوستان عزیز آموزش بدهیم . سویا کم از گوشت قرمز ندارد و تقریبا همان کاری را که گوشت قرمز برای بدن ما می کند را انجام می دهد.

    در ادامه به مواد مورد نیاز برای خورشت قیمه با سویا و نکات مهم و فواید آن را برای شما بازگو خواهیم کرد.

    مواد لازم ( برای چهار نفر )

    • سویا به مقدار ۲۰۰ گرم
    • لپه به مقدار ۱۵۰ گرم
    • لیمو خشک شده به تعداد چهار عدد
    • سیب زمینی به تعداد دو عدد
    • رب گوجه فرنگی به میزان دو قاشق غذاخوری
    • پیاز به تعداد یک عدد
    • روغن به میزان دو قاشق غذاخوری
    • نمک به میزان دلخواه
    • فلفل به میزان دلخواه
    • سایر ادویه جات به میزان دلخواه

    خورشت قیمه با سویا

    دستور پخت:

    ۱٫ ابتدا پیاز ها را به طور کامل خرد میکنیم و سپس آن ها را در روغن تفت داده و سویا را که قبل از آن سه بار شسته ایم به آن اضافه میکنیم.

    ۲٫ پس از آنکه مخلوط پیاز و سویا به طور کامل و خوب تفت داده شد ابتدا روب و سپس سایر ادویه جات و نمک و فلفلل را به آن اضافه میکنیم.

    ۳٫ پس از چند دقیقه که مخلوط این مواد خوب تفت داده شدند آن ها را درون قابلمه ای میریزیم و سپس دو لیوان آب به آن ها اضافه کرده و صبر میکنیم تا مواد درون قابلمه بجوشند.

    ۴٫ هنگامی که آب درون قابلمه به یک سوم مقدار اولیه رسید لپه ای را که به طول جداگانه پخته ایم به مخلوط مواد درون قابلمه اضافه میکنیم و شعله گاز را کم میکنیم تا به آرامی بجوشد.

    ۵٫ سیب زمینی هایی که از قبل خلال کرده ایم را در تابه سرخ میکنیم و لیمو خشک هایی که از قبل خیس کرده ایم به همراه نصف استکان آبلیمو به مواد درون قابلمه اضافه میکنیم.

    ۶٫ پس از آن که خورشت جا افتاد میتوانیم به میزان دلخواه ترشی به خورشت اضافه کنیم و چهار دقیقه الی پنج دقیقه صبر کنیم تا مخلوط مواد بجوشند.

    ۷٫ هنگامی که آب خورشت خشک شد (البته کمی آب باقی مانده باشند) سیب زمینی های سرخ شده را روی خورشت میریزیم. اضافه کردن سیب زمینی ها بعد از کشیدن غذا در ظرف صورت میگیرد.

    ۸٫ همچنین میتوانید برای تزئین غذا سیب زمینی ها را به صورت متوازی الاضلاعی خرد کنیم و روی خورشت قرار دهیم

    نکته:

    بهتر است این غذا بدون ادویه جات پخته شود زیرا ادویه جات طعم جالبی به سویا نمی دهند.

برچسب ها

ارسال دیدگاه