بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

طرز تهیه خورشت هویج تبریزی

 مهران
 ۱۷ آذر ۱۳۹۷
 1 views
 بدون دیدگاه

  • خیلی ها به محض شنیدن اسم هویج, انتظار یک غذای شیرین و شاید بدمزه را دارند, اما باید تاکید کنیم که خورشت هویج به صورت ملس و یا ترش نیز قابل طبخ است . این خورشت متعلق به تبریز است و طرفداران زیادی در این شهر دارد.

    برترین ها: خیلی ها به محض شنیدن اسم هویج, انتظار یک غذای شیرین و شاید بدمزه را دارند, اما باید تاکید کنیم که خورشت هویج به صورت ملس و یا ترش نیز قابل طبخ است . این خورشت متعلق به تبریز است و طرفداران زیادی در این شهر دارد.

    به همین دلیل نام اصلی این غذا , خورشت هویج تبریزی است . این خورشت هم مانند اکثر خورشت های دیگر هم با مرغ و هم با گوشت تهیه می شود . اگر قصد تهیه یک خورشت هویج مجلسی را دارید , بهتر است آن را به حالت مرسوم و شیرین درست کنید . می توانید از گوشت گوسفندی نیز استفاده کنید , اما اگر قصد چنین کاری را دارید , باید مقدار ادویه هارا تغییر دهید تا بوی گوشت گوسفندی , خورشت را بدبو نکند .

    مواد لازم خورشت هویج برای ۴ نفر:

    • هویج ۴۰۰ گرم
    • مرغ ۴۰۰ گرم
    • پیاز ۱ عدد
    • آلو ۱۰۰ گرم
    • زعفران دم کرده ۴ قاشق غذا خوری
    • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
    • نمک , فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

    خورشت هویج

    طرز تهیه خورشت هویج:

    ابتدا پیاز را رنده کرده و سرخ کنید.

    بعد از طلایی شدن پیازها , مرغ و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید . به مدت ۴ دقیقه مواد را تفت دهید تا تغییر رنگ بدهند.

    آب را به خورشت اضافه کنید, سپس نمک و فلفل را به مرغ بیافزایید.

    کمی منتظر بمانید تا مواد جوش بیاید , در قابلمه را کامل بگذارید و شعله را روی حالت کم تنظیم کنید.

    در این فاصله هویج هارا پوست کنده و خلالی خرد کنید. در ماهیتابه ای جداگانه هویج هارا سرخ کنید .

    مرغ را بررسی کنید , زمانی که مرغ به حالت نیم پز رسید , ( حدود یک ساعت پس از پخت ) هویج های سرخ شده را همراه با آلو به مرغ اضافه کنید.

    اجازه دهید که مواد حدود ۴۰ دقیقه با شعله بسیار کم پخته شود , سپس زعفران را داخل خورشت ریخته و به آرامی هم بزنید. بگذارید زعفران حدود ۱۰ دقیقه با خورشت بجوشد. غذا اماده است.

    نکات:

    ۱٫این خورشت را نباید زیاد بهم بزنید, چرا که مواد آن به راحتی له می شوند .

    ۲٫اگر برای پخت این خورشت از گوشت استفاده می کنید , نمک را در مرحله آخر به خورشت اضافه کنید . ( نمک باعث سفت شدن گوشت می شود )

    ۳٫اگر می خواهید خورشتی ملس و یا ترش داشته باشید , باید قبل از افزودن زعفران , به آن آبلیمو اضافه کنید .

    ۴٫ طعم مرسوم و اصلی خورشت شیرین است . بنابراین ممکن است حالت ترش این خورشت به ذائقه همه سازگار نباشد .

    ۵٫اگر آلوهای خریداری شده , نرم هستند , آلو را کمی دیرتر به خورشت اضافه کنید .

    ۶٫اندازه خرد شدن پیاز در این خورشت , سلیقگی می باشد و حتما نیاز به رنده کردن آن نیست .

     

برچسب ها

ارسال دیدگاه