بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

طرز تهیه مربای موز؛ مجلسی و جدید!

 مهران
 ۲۰ دی ۱۳۹۷
 3 views
 بدون دیدگاه

  • مربای موز یکی از مربا های خوش عطر و طعم است که به عنوان دسر هم می توانید آن را سرو کنید. امیدواریم درست کنید و در کنار خانواده از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

    وب‌سایت تصویر زندگی: مربای موز یکی از مربا های خوش عطر و طعم است که به عنوان دسر هم می توانید آن را سرو کنید. امیدواریم درست کنید و در کنار خانواده از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

    مواد لازم

    • شکر: نیم کیلو
    • موز: ۷ عدد
    • آبلیموی تازه: ۳ عدد لیمو تازه
    • زعفران دم کرده در گلاب: به میزان دلخواه
    • خلال پسته و بادام و گردوی خرد شده: در صورت تمایل
    • آب: ۲ پیمانه

    طرز تهیه مربای موز؛ مجلسی و جدید!

    دستور پخت مربای موز

    ۱٫ شکر را با مقداری آب به جوش می آوریم و اجازه میدهیم تا قوام بیاید.

    ۲٫ بعد موزها را با ضخامت متوسط حلقه حلقه کرده و به آب لیمو ترش تازه آغشته میکنیم.

    ۳٫ آب لیموها را روی موزها ریخته و آرام با دست هم میزنیم تا همه موزها به آب لیموها آغشته بشوند. حتما این کار را انجام دهید زیرا باعث میشود موز رنگش تیره نشود و مربای خوش رنگی داشته باشید.

    ۴٫ بعد از اینکه شربت قوام آمد موزها را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت ۵ دقیقه بجوشد. البته بستگی به موز هم داره که چقدر رسیده باشد.

    ۵٫ حواستان باشد که موزها له نشود و در آخر هم زعفران و گلاب را که قبلا دم کرده اید به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم و شعله خاموش میکنیم.

    ۶٫ کمی که سرد شد خلال پسته و بادام و گردو را اضافه میکنیم.

    ۷٫ بعد از خنک شدن مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و بدون درب چند روزی داخل یخچال میگذاریم.

    نکات

    • موزها را با چاقوی پلاستیکی و غیر فلزی برش بزنید که زود سیاه نشوند.
    • مربا را مثل آش هم نزنید که موزها له شده و مربا شبیه حلوا میشود.
    • استفاده از مقداری پودر ژلاتین در داخل شهد مربا پس از قوام آمدن به جلوگیری از سیاه شدن موزها کمک میکند.
    • موزها باید داخل شربت باشند که در اثر ماندن سیاه نشوند.
    • این مربا ماندگاری بالایی ندارید. پس سعی کنید آن را زودتر مصرف کنید و آنرا داخل فریزر نگهداری فرمایید.

برچسب ها

ارسال دیدگاه