بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

 مهران
 ۳۱ شهریور ۱۳۹۷
 7 views
 بدون دیدگاه

  • میگوی کاجون تند و پنیری، خوشمزه‌ترین پیش غذا برای مهمانی‌ها است، یک غذای آسان و سریع پر از عطر و طعم!
    برترین‌ها – الهام مظفری: میگوی کاجون تند و پنیری، خوشمزه‌ترین پیش غذا برای مهمانی‌ها است، یک غذای سریع، آسان و پر از عطر و طعم!
     
    طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه
    مواد لازم:
    • ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
    • یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
    • یک قاشق چایخوری پونه خشک
    • یک قاشق چایخوری ریحان خشک
    • یک قاشق چایخوری آویشن
    • یک قاشق چایخوری پودر پیاز
    • یک قاشق چایخوری پودر سیر
    • ۵ قاشق غذاخوری کره
    • نصف یک پیاز کوچک خرد شده
    • دو حبه سیر له شده
    • یک فلفل قرمز کوچک خرد شده
    • سه شاخه کرفس متوسط خردشده
    • ۴۵۰ گرم میگوی پاک شده
    • ۲۲۵ گرم پنیر خامه ای (در دمای اتاق)
    • نصف پیمانه خامه
    • ۱۱۰ گرم پنیر پارمزان
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • نان تست برای خوردن

    طرز تهیه:

    ۱٫ برای تهیه ادویه کاجون، فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. یک ظرف متوسط را با کمی کره چرب کنید و روی سینی فر بگذارید. پاپریکا، فلفل قرمز، پونه، ریحان، آویشن، پودر پیاز و پودر سیر را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. مخلوط را فعلا کنار بگذارید.

    طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

    ۲٫ کره را در یک ماهیتابه نچسب متوسط انداخته و روی حرارت قرار دهید. آن را گرم کنید تا شروع به کف کردن کند. پیاز و سیر را اضافه کنید و بپزید تا زمانیکه پیاز شفاف شود (حدود ۳ دقیقه)
    فلفل قرمز و کرفس خرد شده را همراه با مخلوط ادویه کاجون اضافه کنید. ۵ دقیقه دیگر بپزید یا تا زمانی که سبزیجات شروع به نرم و قهوه‌ای شدن کنند.

    طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

    ۳٫ میگو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بپزید. حرارت را کم کنید.

    طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

    ۴٫ پنیر خامه ای، خامه و سه چهارم پنیر پارمزان را هم اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که یک دست شوند. نمک و فلفل به اندازه کافی بپاشید.

    طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

    ۵٫ مخلوط را در ظرف مورد نظرتان بریزید و باقیمانده پنیر پارمزان را روی آن بپاشید.

    طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

    ۶٫ ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی و معطر شود داخل فر بپزید. با احتیاط ظرف را از فر درآورید و اجازه دهید ۵ دقیقه بماند و سپس میل کنید.

    طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

    ۷٫ این غذا را گرم و همراه با کراکر یا نان تست میل کنید و لذت ببرید!

    طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

برچسب ها

ارسال دیدگاه