بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی

 مهران
 ۲۲ شهریور ۱۳۹۷
 9 views
 بدون دیدگاه

  • پاناکوتا دسر خوشمزه‌ای است که مطمئنا از آن لذت می‌برید. این دسر در اصل ایتالیایی است و به طور سنتی با ترکیب خامه و شیر تهیه می‌شود. اما این نسخه با ماست یونانی تهیه می‌شود.
    برترین‌ها – الهام مظفری: پاناکوتا دسر خوشمزه‌ای است که مطمئنا از آن لذت می‌برید. این دسر در اصل ایتالیایی است و به طور سنتی با ترکیب خامه و شیر تهیه می‌شود. اما این نسخه با ماست یونانی تهیه می‌شود.
     
    طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی
    مواد لازم:
    • یک بسته پودر ژلاتین بدون طعم (۳۰ گرم)
    • دو قاشق غذاخوری آب سرد
    • یک و سه چهارم پیمانه ماست یونانی
    • یک چهارم پیمانه خامه
    • یک پیمانه شیر
    • یک سوم پیمانه شکر
    • یک و نیم قاشق چایخوری وانیل
    • کمی نمک
    • یک و نیم پیمانه میوه تازه به دلخواه

    طرز تهیه:

    ۱. سه قاشق غذاخوری آب را داخل یک کاسه کوچک ریخته و یک بسته ژلاتین را کم کم روی آن بپاشید و سریع هم بزنید. سپس ۳ تا ۴ دقیقه کنار بگذارید.

    طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی

    ۲. ماست یونانی و خامه را در یک کاسه متوسط بریزید و با همزن بزنید تا یک دست شود.

    طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی

    ۳. شکر و شیر را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید مخلوط شیر کمی جوش بیاید، سپس از روی حرارت بردارید. مخلوط ژلاتین را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شده و یکدست شود.
     
    طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی
     
    ۴. به آرامی مخلوط شیر گرم را داخل ماست ریخته و هم بزنید، سپس وانیل و نمک را اضافه کرده و ترکیب کنید. مخلوط حاصل را با ملاقه در شش یا هفت قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و روی آن‌ها را با پلاستیک پوشانده و به مدت ۴ ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید.
     
    طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی
     
    ۵. پاناکوتا‌ها را با کمک چاقو از قالب درآورده و در بشقاب بگذارید. آن را با میوه تزئین کنید و لذت ببرید.
     
    طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی

برچسب ها

ارسال دیدگاه