بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

طرز تهیه پایلا اسپانیایی با میگو

 مهران
 ۱۳ دی ۱۳۹۷
 3 views
 بدون دیدگاه

  • پایلا یک غذای برنجی است که قدمت آن برمی‌گردد به والنسیا (جامعه مستقل اسپانیا) اما این غذا در اواسط قرن نوزدهم شکل جدیدی به خود می‌گیرد .

    وبلاگ گروه آشپزی: پایلا یک غذای برنجی است که قدمت آن برمی‌گردد به والنسیا (جامعه مستقل اسپانیا) اما این غذا در اواسط قرن نوزدهم شکل جدیدی به خود می‌گیرد . بسیاری از غیر اسپانیایی‌ها پایلا را به عنوان غذای ملی اسپانیا می‌شناسند اما از نظر اسپانیایی‌ها پایلا یک غذای محلی مربوط به والنسیا است.

     مواد لازم برای تهیه پایلا برای ۶ نفر

    • برنج ۶۰۰ گرم
    • مرغ پاک کرده ۱ عدد (در حدود یک کیلو گرم)
    • میگو ۵۰۰ گرم
    • سیر ۳ تا ۴ پره
    • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
    • فلفل سبز و قرمز دلمه ۲ تا ۳ عدد
    • روغن مایع ۱۵۰ گرم
    • زعفران سائیده ۱ قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل به قدر کافی

    طرز تهیه پایلا اسپانیایی با میگو

    طرز تهیه :

    ۱٫ برنج را یک ساعت قبل از طبخ می شوئیم و آن را با ۵ تا ۶ لیوان آب گرم (مقدار آب بستگی به نوع برنج دارد) و نصف قاشق غذاخوری نمک و ۱۰۰ گرم از روغن مخلوط کرده ، می گذاریم بماند. مرغ را شسته با نصف لیوان آب و ۱ تا ۲ پره سیر ویک عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک با حرارت ملایم می پزیم . به حدی که بعد از پختن کمی آب داشته باشد.

    ۲٫ میگو را تمیز کرده پوستش را می گیریم و پس از شستن در آبکش می ریزیم . فلفل را به مربع های کوچک خرد می کنیم . ۵۰ گرم از روغن را در تابه می ریزیم . ۲ تا ۳ پره سیر را کوبیده ، در روغن می ریزیم و هم می زنیم . فلفل و میگو را با سیر یک تفت می دهیم و نمک و فلفل و زعفران حل شده در آب جوش را با آن مخلوط می کنیم .

    ۳٫ استخوان های مرغ را می گیریم ، گوشت آن را با قیچی کوچک خرد کرده ، داخل سایر مواد میریزیم . آب مرغ را از صافی رد می کنیم و با رب گوجه فرنگی داخل آب برنج می ریزیم .

    ۴٫ برنج را روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب برنج کمی کشیده شود ، سپس مواد آماده شده مرغ و میگو را لای برنج می گذاریم . مدت ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا برنج دم بکشد . قبل از کشیدن غذا ، تمام مواد را در دیگ مخلوط کرده ، بعد آن را در دیس میریزیم . لازم به ذکر است که به جای رب گوجه فرنگی در پایلا اسپانیایی می توانیم مقدار کمی زردچوبه را در آب برنج بریزیم.

برچسب ها

ارسال دیدگاه