بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

طرز تهیه پیچاق قیمه؛ غذای سنتی مردم اردبیل

 مهران
 ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
 1 views
 بدون دیدگاه

  • خورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه یکی از خورش‌های ایرانی و غذای سنتی و محلی مردم شهر اردبیل است که مواد تشکیل دهنده آن شامل گوشت، خلال بادام، تخم مرغ و ادویه‌های مختلف است. در ادامه آموزش پخت این خورش خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم.

    وب‌سایت بیتوته: خورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه یکی از خورش‌های ایرانی و غذای سنتی و محلی مردم شهر اردبیل است که مواد تشکیل دهنده آن شامل گوشت، خلال بادام، تخم مرغ و ادویه‌های مختلف است. در ادامه آموزش پخت این خورش خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم.

    مواد لازم برای پیچاق قیمه:

    • گوشت قیمه‌ای: ۵۰۰ گرم  
    • خلال بادام: ۱۵۰ گرم 
    • پیاز داغ: ۱ پیمانه
    • تخم مرغ: ۳ عدد 
    • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری
    • زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری
    • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
    • آبغوره: نصف پیمانه
    • روغن یا کره: به میزان لازم

    طرز تهیه پیچاق قیمه؛ غذای سنتی مردم اردبیل

    طرز تهیه پیچاق قیمه:

    ۱. پیاز‌ها را خلالی کنید و با کمی کره تفت بدهید تا طلایی شوند، سپس گوشت‌ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید تا آب گوشت کشیده شود.

    ۲. مقداری ادویه و رب اضافه کنید و دوباره تفت بدهید و مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت‌ها بپزند.

    ۳. خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده و آبکشی کنید و در کمی کره تفت بدهید و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه کنید.

    ۴. وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید طعم آن را بچشید و ادویه و نمک، آبغوره و ادویه آن را باب میلتان اضافه کنید و اجاه بدهید جا بیفتد.

    ۵. پس از آن تخم مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و کمی زعفران روی زرده‌ها بپاشید و سپس در ظرف را ببندید تا تخم مرغ‌ها بسته شوند و در پایان در ظرف بکشید و با پیاز داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.

    نکاتی برای تهیه پیچاق قیمه:

    • می‌توانید تخم مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار بدهید.
    • بیشتر رنگ این غذا از زعفران است، بهتر است رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن زعفران استفاده کنید.

برچسب ها

ارسال دیدگاه