بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

طرز تهیه کالباس خانگی با روشی ساده

 مهران
 ۲۶ آبان ۱۳۹۷
 1 views
 بدون دیدگاه

  • اگر میخواهید یک کالباس سالم و خوشمزه را نوش جان کنید، این روش تهیه را امتحان کنید. اگر بعضی ادویه هارو ندارید میتونید حذف کنید.
    وب سایت سوران: اینم طرز تهیه یه کالباس سالم و خوشمزه. اگر بعضی ادویه هارو ندارید میتونید حذف کنید.

    مواد لازم :

    • مرغ یا گوشت (چرخ شده) ۶۰۰ گرم
    • یخ (خرد شده) نصف لیوان
    • شیرخشک (قنادی) ۱ ق غ
    • نشاسته ذرت ۱ ق غ
    • سیر سه حبه
    • پودر سیر ۱ ق چ
    • جوز رنده شده ۱/۲ ق چ
    • پودر زنجبیل ۱ ق چ
    • پاپریکا ۱ ق چ
    • آویشن ۱ ق چ
    • تخم گشنیز ۱ ق چ
    • فلفل سیاه و قرمز هرکدام ۱/۲ ق چ
    • نمک ۱ ق غ
    • خلال پسته (خیس خورده در آب جوش) به میزان دلخواه
    • هویج (پخته و نگینی خرد شده) یک عدد
     طرز تهیه کالباس خونگی
     
    طرز تهیه:
     
    1. ابتدا مرغ چرخ شده رو (ترجیحا دو یا سه بار چرخ کنید) با سیر توی غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.
    2. کلیه ادویه هارو توش بریزید و یخ رو اضافه کنید و دوباره میکس کنید.یخ باعث میشه حفره هایی توی کالباس ایجاد شه.وقتی همه رو باهم میکس کردین خلال پسته و هویج خرد شده رو اضافه کنید و همه رو باهم مخلوط کنید.(با قاشق/نیازی به مخلوط کن نیست چون هویج و پسته نباید له بشه).
    3. این مواد رو با سلفون کاملا رول کنید و خوب بپیچید و هوای کیسه رو بگیرید.میتونین برای اطمینان بیشتر با یه کیسه تنورک هم کاملا رول کنید که هنگام پخت اصلا آب واردش نشه.(کیسه تنورک کیسه های مختص حرارت دیدن و توی فر رفتنه)
    4. بعد داخل آب جوش بندازید یا بخارپز کنید تا زمانی که کاملا بپزه.حدود یک ساعت و ربع کافیه.
    5. بعد داخل یخچال یا اگه عجله دارید داخل فریزر بذارید تا سرد و محکم بشه و سپس برش بزنید و نوش جان کنید
    6. به همین سادگی شما یه کالباس سالم و رژیمی و خوش طعم دارید:)

برچسب ها

ارسال دیدگاه