بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

مهارت آشپزی؛ ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها

 مهران
 ۲۶ شهریور ۱۳۹۷
 3 views
 بدون دیدگاه

  • در این مطلب می‌خواهیم شما را با ابزارها و وسایل آشپزی آشنا کنیم. البته نیاز نیست تمام این ابزارها را حتما استفاده کنید و این بستگی به شیوه آشپزی خودتان دارد.

    وب‌سایت بدونیم – مریم اسدی: در این مطلب می‌خواهیم شما را با ابزارها و وسایل آشپزی آشنا کنیم. البته نیاز نیست تمام این ابزارها را حتما استفاده کنید و این بستگی به شیوه آشپزی خودتان دارد.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها

    تابه و قابلمه

    برای آشپزی نیاز نیست ست کامل ظرف و ظروف بخرید. در زیر مجموعه تابه و قابمله هایی که بیشتر استفاده می شوند را معرفی کرده ام که می توانید انواع و اقسام غذاها را در آن ها درست کنید.

    تابه سرخ کردنی ۳۰ سانتیمتری

    می توانید هم تابه استیل بخرید و هم تفلون که البته ظروف تفلون برای آشپزی بهتر و راحت تر هستند. تابه باید سنگین و ضخیم باشد تابه نازک و سبک روی حرارت می سوزد. اگر تابه در داشته باشد بهتر است.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    قابلمه چدن ۶ لیتری

    هنگام خرید ظروف چدن وزن آن باید سنگین باشد و دسته های قابلمه قابلیت قرار دادن در فر را داشته باشد. ظروف چدن برای درست کردن سوپ و خورشت عالی هستند.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    تابه درب دار استیل ۳ لیتری

    تابه های ۳ لیتری برای پختن پاستا، برنج و سایر غلات و جوشاندن خیلی چیزهای دیگر مناسب هستند. هنگام خرید این تابه ها دقت کنید که لایه زیرین آن سنگین باشد.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    تابه ۲۲*۳۳ سانتیمتر

    اندازه این تابه برای پخت و پز سبزیجات، لازانیا، گوشت و کاسرول مناسب است.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    سینی فر

    سینی فربه اندازه ۴۵*۳۳ سانتیمتر با لبه های بسیار کوتاه معمولا برای کباب کردن گوشت و سبزیجات به کار می روند و برای آشپزی بسیار مناسب هستند.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    چاقو ها و لوازم جانبی

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها

    چاقوی سرآشپز ۱۵ یا ۲۰ سانتیمتری

    این چاقوها چند کاره هستند و معمولا خرد کردن غذا را با این چاقو انجام می دهند. اگر دست های کوچکی دارید بهتر است از چاقوی سرآپشز ۱۵ سانتیمتری استفاده کنید اما پیشنهاد من چاقوی ۲۲۰ سانتیمتری است چون گاهی اوقات به چاقوی بزرگ احتیاج دارید.

    چاقوی پوست گیری

    چاقوی پوست گیری کوچک تر و نازک تر است و برای خرد کردن و پوست گرفتن میوه ها و سبزیجات مناسب است.

    چاقوی اره ای

    چاقوی اره ای برای بریدن نان و غذاهای پخته لازم است به علاوه برای خرد کردن میوه و سبزیجاتی مثل گوجه فرنگی که نرم هستند به کار می آید.

    تخته گوشت

    هم می توانید تخته گوشت چوبی و هم پلاستیکی داشته باشید. البته روش شستشوی آن ها با هم کاملا متفاوت است.

    چاقو تیزکن

    درست است که روش های مختلفی برای تیز کردن چاقوها وجود دارد اما من پیشنهاد می کنم از چاقو تیزکن برقی استفاده کنید.

    ظروف و وسایل آشپزی دیگر:

    هم زن فلزی بزرگ

    هم زن پلاستیکی انعطاف پذیر است و استفاده از آن راحت نیست. پیشنهاد من این است که از هم زن فلزی استفاده کنید.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    قاشق های پلاستیکی و چوبی

    قاشق های سوراخ دار برای جدا کردن غذا از مایعات به کار می روند.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    ملاقه پلاستیکی و فلزی

    ملاقه برای سرو کردن سوپ و خورشت به کار می رود.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    انبرک

    انبرک های کوچک برای برگرداندن بیکن و کالباس و انبرک های بزرگ برای تکه های بزرگ گوشت به کار می رود.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    کفگیر پلاستیکی

    کفگیر پلاستیکی برای برگرداندن گوشت، ماهی و سبزیجات مناسب است.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    توری روغن

    توری روغن یکی از واجبات آشپزخانه است که برای جلوگیری از پاشیده شدن روغن به بیرون از تاوه استفاده می شود.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    ابزارهای کاربردی دیگر

    شاید در ابتدای آشپزی این وسایل را نیاز نداشته باشید اما مطمئن باشید به کارتان می آیند.

    پیمانه اندازه گیری شیشه ای

    از این پیمانه برای اندازه گیری مایعات استفاده می شود و اگر جنس آن پیرکس باشد در فر قابل گرم شدن است.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    قاشق + پیمانه اندازه گیری

    از قاشق و پیمانه ها برای اندازه گیری مواد غذایی خشک مثل ادویه جات، غلات و گیاهان استفاده می شود.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    پوست کن

    درست است که می توانید با چاقوی پوست گیری پوست میوه ها را بگیرید اما با پوست کن سرعت عمل را بالا می برید.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    رنده

    رنده ها انواع و اقسام مختلفی دارند اما رنده ثابت جعبه ای برای شروع بهترین نوع آن هاست. چون می توانید از هر چهار طرف آن برای رنده کردن پیاز، سیب زمینی، پنیر، هویج و خیلی چیزهای دیگر استفاده کنید.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    در باز کن

    هر آشپزخانه ای به یک در باز کن احتیاج دارد.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    توری خنک کننده

    توری خنک کننده کاربردهای مختلفی دارد. برای نگهداشتن تاوه های داغ، کشیدن روغن قرار دادن غذاهای سرخ شده و پختن گوشت در فر.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    دستگیره آشپزخانه

    دستگیره ها یا پارچه ای هستند یا سیلیکون.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    دماسنج

    دماسنج یکی از ابزارهای کاربردی هنگام آشپزی است.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    دماسنج فر

    فرها زیاد قابل اعتماد نیستند به خصوص فرهای ارزان قیمت بازار. با دماسنج فر از دمای واقعی فر مطلع می شوید.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها


    آبکش

    پیشنهاد می کنم برای آشپزخانه خود آبکش فلزی تهیه کنید. آبکش برای پاستا، برنج، حبوبات و غلات دیگر به کار می رود.

    آشنایی با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها

برچسب ها

ارسال دیدگاه