بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

پیشنهاد صبحانه: املت تره‌ فرنگیِ تُند با اسفناج

 مهران
 ۱۲ آذر ۱۳۹۷
 4 views
 بدون دیدگاه

  • برای صبحانه روز تعطیل تان به شما یک املت خوشمزه و حسابی تند را در این هوای سرد پیشنهاد می کنیم. اسفناج که خواص زیادی دارد هم در این املت استفاده شده است.
    وب سایت شور و شیرین: برای صبحانه روز تعطیل تان به شما یک املت خوشمزه و حسابی تند را در این هوای سرد پیشنهاد می کنیم. اسفناج که خواص زیادی دارد هم در این املت استفاده شده است.
     
    مواد لازم:
     
    • روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری
    • فلفل قرمز خردكرده بدون دانه ۱ عدد بزرگ
    • پودر زیره  1 قاشق چایخوری
    • تره‌فرنگی خردكرده ۳ عدد (حدود ۴۵۰ گرم)
    • نمك و فلفل سیاه  به میزان لازم
    • برگ‌های كوچك اسفناج  150 گرم
    • مغزهای برشته كرده  3 قاشق سوپخوری
    • تخم‌مرغ  5 عدد
    • ریحان تازه و خردكرده  1 قاشق سوپخوری
    • جعفری تازه و خردكرده  1 قاشق سوپخوری
     
    املت تره‌فرنگی، فلفل قرمز و اسفناج 
     

     طرز تهیه:

    ۱٫ تابه‌ مناسبی روی اجاق قرار دهید. روغن را در آن بریزید و فلفل قرمز را به مدت ۶ – ۸ دقیقه با حرارت متوسط در آن تفت دهید و گاه‌گاهی هم بزنید تا نرم شود. سپس زیره را بیفزائید و ۱ دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

    ۲٫ آن‌گاه تره‌فرنگی را اضافه كنید. بعد درِ تابه را بگذارید و در حدود ۵ دقیقه به آرامی بپزید تا تره‌فرنگی، نرم شود. نمك و فلفل را نیز اضافه كنید.

    ۳٫ حالا اسفناج، ریحان و جعفری را درون آن بریزید، در تابه را بگذارید و ۳-۴ دقیقه بپزید. آن‌گاه مخلوط مغزها و تخم‌مرغ‌های زده را به مواد قبلی بیفزائید و صبر كنید تا تخم‌مرغ ببندد.

    ۴٫ سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. بعد آن را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و در ظرف مناسبی بچینید. مغزهای برشته شامل بادام، گردو و فندق می‌باشد.

برچسب ها

ارسال دیدگاه