بیوگرافی هنرمندان، اخبار داغ، عکس های بازیگران، مدل لباس، آموزش مسائل زناشویی

کیک گلابی برگردان؛ دسری شیک و خاص

 مهران
 ۱۳ خرداد ۱۳۹۷
 4 views
 بدون دیدگاه

  • کیک گلابی برگردان از آن دسته کیک‌های خوشمزه و با ظاهری فوق العاده است که میتوانید به راحتی تهیه کرده و در میهمانی‌ها سرو کنید.

    ماهنامه کیک و شیرینی: کیک گلابی برگردان از آن دسته کیک‌های خوشمزه و با ظاهری فوق العاده است که میتوانید به راحتی تهیه کرده و در میهمانی‌ها سرو کنید.

    مواد لازم:

    • شکر قهوه ای: ۱۱۰ گرم
      کره: ۲۸ گرم
      گلابی خرد شده: ۳۳۸ گرم
      شکر: ۱۳۳ گرم
      تخم مرغ: ۱۰۰ گرم
      وانیل: ۴ گرم
      آرد: ۱۵۶ گرم

    کیک گلابی برگردان

    طرز تهیه:

    1. فر را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۶۰ درجه فارنهایت روشن می کنیم.
    2. داخل قالب کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آرد روی کاغذ می ریزیم.
    3. شکر قهوه ای و کره خرد شده را داخل ماهیتابه روی حرارت حدود ۵ دقیقه بگذارید تا کره آب شود، بعد آن را از روی حرارت بردارید.
    4. گلابی ها را نازک برش داده کنار هم و نزدیک به هم داخل قالب بچینید.
    5. درون کاسه همزن کره و شکر را ۳ تا ۴ دقیقه به سرعت متوسط بزنید تا کرمی شود.
    6. بعد دانه دانه تخم مرغ ها و بعد وانیل را اضافه کنید.
    7. درون یک کاسه دیگر آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و با سرعت کم بزنید.
    8. بعد آرد را به مواد کره ای اضافه کنید.
    9. داخل قالب، اول گلابی، سپس شکر قهوه ای و کره ذوب شده، سپس مواد آماده شده را می ریزیم.
    10. همه مواد را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر می گذاریم.

برچسب ها

ارسال دیدگاه